SEMINAR MRTT

Seminar Mortgage Reducing Term Takaful (MRTT)

Berikut merupakan antara gambar kenang-kenangan dan video coretan daripada seminar-seminar MRTT:

 1. Kota Tinggi
 2. Mersing
 3. Batu Pahat
 4. Muar
 5. Pasir Gudang
 6. Johor Bahru

One Response to SEMINAR MRTT

 1. Terima kasih atas kerjasma pihak etiQa Takaful Bhd dan BPPP kerana menganjurkan taklimat ini dan banyak manfaat telah saya dapat dan sudah disampaikan@diwar2kan kepada semua guru sekolah saya. Terima kasih juga kepada En. Halim atas penerangannya yang padat dan jelas dan terima kasih atas hadiah minyak wangi tersebut. Ilmu yang dikongsi bersama akan saya gunakan sepenuhnya terutamanya dalam perkhidmatan saya sebagai Pembantu Tadbir Kewangan Sekolah.

  Terima kasih juga yang tidak terhingga kepada En. Daud atas penerangan beliau berkenaan perlindungan insuran dan takaful BPPP. Namun demikian saya telahpun membuat pinjaman perumahan PPPI tahun 2006 dengan etiQa Takaful. Sayangnya tawaran perlindungan utk kaum hawa hanya sehingga 31/5/2012 bagi yang belum membuat pinjaman perumahan perbendaharaan sahaja. Sekali lagi terima kasih tidak terhingga kerjasama pihak etiQa Takaful menganjurkan taklimat ini yang mana bahan, tempat hingga makan minum cukup sempurna dan diharap taklimat seperti ini dapat diteruskan pada masa2 akan datang.

  Terima kasih juga kepada Mohd Elam & Partner atas semua persediaan yang dilaksanakan dan insyaallah akan saya war2kan kepada mereka yang masih tercari2.

  Terima kasih kepada semua yang terlibat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *